Disclaimer website Dairy Campus

Deze disclaimer en de privacyverklaring zijn van toepassing op de door Stichting Dienst Landbouwkundig Onderzoek (KvK nr. 09098104), waarvan Dairy Campus onderdeel is, geëxploiteerde websites. Verwijzingen naar sites die niet door Dairy Campus worden onderhouden zijn louter ter informatie en gemak voor de bezoeker opgenomen.

Dairy Campus staat niet in voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele aanbiedingen die daarop worden gedaan. Door gebruik te maken van de website(s) van Dairy Campus gaat u akkoord met deze disclaimer.

De voorwaarden in deze disclaimer en privacyverklaring kunnen onaangekondigd aangepast worden. Wijzigingen zijn van kracht zodra deze op deze pagina gepubliceerd zijn.

Deze disclaimer is ook beschikbaar in het Engels. Mocht de Engelstalige disclaimer verschillen vertonen met de Nederlandse versie, dan is de Nederlandstalige disclaimer leidend.

Eigenaar

De website(s) van dit samenwerkingsverband zijn eigendom van Stichting Dienst Landbouwkundig Onderzoek (KvK nr. 09098104), verder te noemen Dairy Campus.

De informatie, afbeeldingen, lay-out, documenten, audio, video, tekst en software op deze website zijn intellectueel eigendom van Dairy Campus.

Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Dairy Campus.

Aansprakelijkheid

Hoewel Dairy Campus maximale zorg besteed aan de op de website getoonde informatie, kan niet voor de juistheid en volledigheid daarvan worden ingestaan Dairy Campus aanvaardt hiervoor dan ook geen aansprakelijkheid.