Excursie op de Dairy Campus

Excursie

Dairy Campus is een inspirerende omgeving voor iedereen die in de zuivelketen geïnteresseerd of werkzaam is. Wilt u ons bezoeken neem dan eerst contact op om te reserveren en de verschillende mogelijkheden met ons te bespreken.

Excursie met rondleiding

Onze excursie duurt ongeveer twee uren. U wordt ontvangen met koffie of thee gevolgd door een presentatie over Dairy Campus en onze projecten. Na de presentatie volgt een rondleiding over het bedrijf.

Uitgebreid programma

Een vergadering combineren met een rondleiding of een excursie die inzoomt op een speciaal onderdeel van de melkveehouderij? Wij bieden de mogelijkheid om collega’s van Wageningen UR of andere partners een presentatie te laten verzorgen over een onderwerp waarin uw groep geïnteresseerd is. Dergelijke bijeenkomsten kunnen heel goed gecombineerd worden met workshops.

Dagprogramma

Door ons netwerk kunnen wij u ook adviseren over aanvullende excursiebezoeken. Zo kunnen wij in overleg met u een compleet dagprogramma verzorgen met bijvoorbeeld een bezoek aan stallenbouwers, melk processors, voerfabrieken of andere bedrijven die gerelateerd zijn aan de melkveesector.
In overleg is heel veel mogelijk, wij denken graag met u mee.

Vergadering of bijeenkomst

Dairy Campus is een mooie locatie voor vergaderingen, workshops of andere bijeenkomsten. Faciliteiten als beamer, flipover, microfoon en (draadloos) internet zijn aanwezig. Catering in overleg mogelijk. Gratis parkeren.

Meer informatie

Van maandag tot en met vrijdag van 8.30-17.00 uur zijn wij telefonisch bereikbaar.
U kunt ook het formulier invullen dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.