Werken bij

Op Dairy Campus werken gepassioneerde wetenschappers, ondernemers, dierverzorgers, docenten en studenten samen aan innovatieve projecten die bijdragen aan een gezonde en duurzame toekomst voor de zuivelketen. Het is een inspirerende werkomgeving waar wetenschap en praktijk hand in hand gaan en waar kennis wordt gedeeld en verspreid.

Met 500 melkkoeien, zes melkveestallen, trainings- en vergaderfaciliteiten en 300 hectare land is Dairy Campus uniek in de wereld. De melkveestallen hebben allen een eigen functie. Belangrijke onderzoeksthema’s zijn diervoeding, jongvee opfok, levensduur, beweidingsystemen, milieu, mestbewerking, gras en bodem. De koeien zorgen op Dairy Campus niet alleen voor melk, maar vooral voor data en kennis. 

Vacatures

VERLOPEN

Melker / melkster (+/-20 u per week)

Heb jij een sterke affiniteit met melkvee, kun je zorgvuldig en zelfstandig werken, en wil je op de middag aan de slag als melker/melkster en ook om het weekend de middagen werken? Solliciteer dan nu bij Innovatiecentrum Dairy Campus.

Wij zoeken
Dairy Campus is per direct op zoek naar een melker/melkster voor 400 melkkoeien.
Je werkt samen in een poule van vier vaste melkers.

Het werkschema ziet er als volgt uit: Om de week werk je op de maandag t/m donderdagmiddag en de andere week op dinsdag-woensdag en donderdagmiddag, van 15.00 – 18.30 uur. Daarnaast draai je om de week twee avonddiensten op de dinsdag en donderdag. 1 x per vier weken op zaterdag en zondagmiddag heb je ook een avonddienst. Avonddiensten zijn aansluitend op het melken.

De avonddiensten zijn van 19.00 tot 22.00uur. Hiervan wordt verwacht dat je het voer aanschuift in de verschillende stallen, de kalfkoeien verzorgt en eventuele handelingen verricht voor de verschillende onderzoeken.

Wij vragen

  • MBO opleiding, bij voorkeur niveau 3 of 4 (Dierhouderij)
  • Enige ervaring op een melkveebedrijf
  • Zelfstandig kunnen werken
  • In de weekenden beschikbaar
  • In bezit van rijbewijs B en eigen vervoer

Wij bieden
Soort dienstverband: ParttimeEen verantwoordelijke functie voor langere tijd bij een vaste werkgever. Detacheringscontract bij AB Vakwerk voor bepaalde tijd met zicht op onbepaalde tijd. Salaris conform cao.

Wie zijn wij?

Dairy Campus is een innovatiecentrum voor de melkveehouderij met 500 melkkoeien. We produceren naast melk ook data. We zijn daarom geen typische boerderij, al zijn er veel overeenkomsten.

Naast het uitvoeren van onderzoek in onze zes stallen, ontvangen we regelmatig groepen voor excursies en mediauitzendingen. Dit maakt het werk hier uitdagend en dynamisch.

Je komt in een team met zo’n 15 directe collega’s die informeel met elkaar om gaan. Regelmatig helpen internationale jongeren mee op het bedrijf. We houden van korte lijntjes en af en toe een taartje of snackje in de pauze.

Is dit iets voor jou? Reageer dan nu en neem contact op met bedrijfsleider Martin de Bree via
06 22 20 94 59.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan